jueves, 4 de febrero de 2016




Versió detallada de la cara de la deessa

         1. Una vegada has creat el personatge, el coneixes a la perfecció i te l'has fet teu. Una vegada has escrit la història de la seva vida i el que fa en el moment de guaitar per la finestra... Ara te toca escriure els seus pensaments mentre mira per la finestra, per exemple: -Quines ganes de veure'l arribar, estic trista perquè em sent sola, etc... Deu línies, com a mínim, i tot el primera persona del singular.


-Novembre sentia una gran tristesa lla que el unic fill que estimava tant es va morir, per que no volia veureals seus pares discutir mes i ell volia que estiguesin junts. Ella sentia una gran tristesa per que esteia tota sola en aquell mon tan cruel. Se va obsesionar amb el seu dormitori i la sefa finestra on n'Albert esteia sempre mirant i dibuixant el que veia. Es va obsesionar amb els seus dibuixos lla que era lo unic que tenia del seu fill per que el marid li va llevar tot el que tenia de ell, la varen tenir que ingresar en un hospital sicriatra per unas cuants de mesos fins que se li pases la "locura". Roberto va vendre la casa per uns cuants millons de dobers, a la casa la varen derivar tot pero en aquell dormitori no se podia derrivar res per que pareixia que esteis proteguida con una especie de camp magnetic la mare Novembre cuan va surtir del sicriatra va veure que nomes quedava el dormitori del seu unic fill i ella va decidir vivir alla mateix, cada dia ella guaitava per la finestre del seu nin Albert.












         2. Cerca informació sobre la deessa Venus.



Venus és una deessa romana principalment associada amb l'amor i la bellesa, amplament, encara que no completament, equivalent a la bella grega Afrodita.
Va ser reverenciada a les religions politeistes i a les mitologies de les cultures clàssiques. En un principi era la deessa de la primavera, i com que la cultura romana tenia com a costum el d'annexionar-se altres déus d'altres cultures, es va identificar amb la deessa grega Afrodita (deessa de la bellesa i de l'amor esposa de Mart i mare d'Enees). La Venus romana era filla de Júpiter i de Dionea.
A partir de la seva identificació amb Afrodita sorgeix la llegenda sobre el seu naixement. Venus va sorgir de l'escuma del mar en caure-hi els membres mutilats d'Urà, per aquest motiu era reverenciada pels pescadors i els homes del mar. Venus es va casar amb Vulcà (Déu del foc) que no era físicament gaire ben plantat. Venus a qui en veritat estimava era Mart, déu de la guerra, i de les seves relacions va néixer Cupido, que se'l sol representar com un nen amb ales, un arc i unes fletxes una d'or i una altra de plom, la d'or servia per fer sortir l'amor i la de plom feia sortir l'odi.
Diferents emperadors li varen construir temples com l'emperador Adrià al fòrum romà i Pompeu en va fer construir un altre amb el nom de Venus Victrix

















  

No hay comentarios:

Publicar un comentario