lunes, 25 de enero de 2016




 


1. Cerca informació sobre el bullying i explica el que és exactament.


El bullying es produeix per l'exposició d'un alumne, de forma repetida i durant un temps, a accions negatives que porta a terme un altre o altres alumnes, destacant-ne la continuïtat en el temps, el desequilibri de poder i el desig conscient de ferir, tant de manera física com verbalment, o procedint a l'exclusió social.
Aquest assetjament pel general succeeix en llocs on no hi ha adults supervisant. Això pot passar dins o al voltant de l'escola, encara que això passa més sovint a les classes d'Educació Física, en llocs apartats, vestíbuls, lavabos, en autobusos escolars, en parades d’autobús, classes que requereixen grups de treball i activitats extraescolars. L'assetjament escolar a vegades consisteix en un grup d'estudiants que s'aprofiten i aïllen un alumne en particular i es guanyen la lleialtat dels curiosos que volen evitar convertir-se en la pròxima víctima. L'assetjament també pot ser perpetrat pels professors i el mateix sistema escolar.

2. Cerca casos reals de persones que n'hagin patit i els seus sentiments, sensacions, estat anímic, seqüeles...

Hi ha persones que han patit "bullying", i els seus sentiment, son molt dolents, perquè pensen que no serveixen per res, que son lletjos, que no el vol ningú... El seu estat anímic, es tenir tot el dia tristesa i les sensacions son molt dolentes.

3. Què faries si te trobassis davant un cas de bullying? Ho denunciaries? Per què?

Si, ho denunciaria, perquè contra abans ho diguis, es millor, no estant esperant, que la gent es doni conta. Jo des de el principi ho denunciaria, o s'ho diria als meus pares.



No hay comentarios:

Publicar un comentario